Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Για ηθικούς αυτουργούς μιλά ο Παναγιώταρος

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής «δείχνει» Σαμαρά και Δένδια ως ηθικούς αυτουργούς για την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Panagiotaros

Στην αντεπίθεση επιχείρησε να περάσει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή με αφορμή την στυγερή δολοφονία δύο στελεχών της την περασμένη Παρασκευή στο Νέο Ηράκλειο.

Ο Ηλ. Παναγιώταρος από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, φωτογραφίζοντας ως ηθικούς αυτουργούς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια.

Όπως είπε, αυτοί φταίνε γιατί ήθελαν νεκρούς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα, κατηγόρησε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και δημοσιογράφους ότι έσπευσαν να αποφανθούν για τη δολοφονία, κάνοντας λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
«Δεν σας φτάνει ένας μήνας που βγάλατε τα λυσσακά σας και δεν βρήκατε τίποτα, εμείς δεν κάναμε αυτό που ήθελαν κάποιοι, να έχουμε εμφύλιο και σπαραγμό», είπε και ευχήθηκε στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου «περαστικά».

Οι αναφορές του Ηλ. Παναγιώταρου και τα «περαστικά» που ευχήθηκε προκάλεσαν την αντίδραση του προεδρεύοντος Γ. Καλαντζή. «Περαστικά για την υποκρισία σας», αντέτεινε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ενώ ο αντιπρόεδρος του Σώματος επεσήμανε ότι το πολιτικό σύστημα μετά την αποτρόπαια δολοφονία των δύο νέων ανθρώπων, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με τη δημοκρατική ευαισθησία που το χαρακτηρίζει. «Όταν υπάρχουν ανθρώπινα θύματα, η σιωπή είναι καλύτερος σεβασμός απέναντι τους», τόνισε ο Γ. Καλαντζής .-

(Visited 1 times, 1 visits today)
By