Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Για «ψεκασμένους» και «τυχοδιώκτες» ΑΝΕΛ κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

Στα ύψη η αντιπαράθεση μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του κόμματος των ΑΝΕΛ

Kammenos Vouli

Φωτιά και λάβρα κατά του Βασίλη Καπερνάρου και των ΑΝΕΛ είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, μετά τα όσα είπε ο βουλευτής του Πάνου Καμμένου σε πρόσφατη περιοδεία του στην περιοχή, ότι «μια ακτίνα του Κορυδαλλού θα πρέπει να φιλοξενήσει πολλούς του ΠΑΣΟΚ που έχουν λεηλατήσει κρατικό πλούτο και έχουν ληστέψει το δημόσιο ταμείο».
Μιλά ευθέως για κόμμα τυχάρπαστων και ψεκασμένων, ενώ τα βάζει και με τον Πάνο Καμμένο ότι καθημερινά δοσοληψίες με τη Δικαιοσύνη.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Καπερνάρος ως εκπρόσωπος ενός κόμματος-συρφετού, τυχάρπαστων, τυχοδιωκτών και ψεκασμένων, του οποίου ο αρχηγός έχει καθημερινά πλέον δοσοληψίες με τη δικαιοσύνη βυσσοδομεί εναντίον του ΠΑΣΟΚ.
Το γεγονός ότι οι ύβρεις προέρχονται από έναν γνωστής ποιότητας ¨τύπο¨ σαν τον Καπερνάρο μας τιμά.
Αντί απάντησης του ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα με τη δικαιοσύνη για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής που ελέγχεται. Και κάτι ακόμη’  το επιχείρημα ότι στα 5,5 εκ. που δεν είχε δηλώσει, έμπαινε η σύνταξη της μανούλας του, δεν πιάνει.
 Κατά τα λοιπά η ιστορία «Καμμένων» και Καπερνάρου, θα ήταν για γέλια αν δεν εντασσόταν στην επικίνδυνη κλιμάκωση των φαινομένων εκφασισμού του δημόσιου βίου της χώρας».
By