Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γκλέτσος: «Θα στήριζα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με πρωθυπουργό Τσίπρα»

«Δεν έχει καμία ένδειξη ότι ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά»

gletsos

Την πρόθεσή του να στηρίξει μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με άλλον πρωθυπουργό, εξέφρασε σήμερα το πρωί ο Απόστολος Γκλέτσος, δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής του νέου κόμματος «Τελεία» στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

«Θα στήριζα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με πρωθυπουργό Τσίπρα… Θα ήταν ένα ολέθριο λάθος. Δεν έχει καμία ένδειξη ότι ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Σαμαρά και το ενδεχόμενο να παραμείνει πρωθυπουργός, ο κ. Γκλέτσος απάντησε «ο Σαμαράς έχει δείξει ότι αν μη τι άλλο ξέρει τη δουλειά».

«Εμείς εδώ τσακωνόμαστε. Πρέπει να πάει η Εθνική Ελλάδος σ” αυτό τον αγώνα, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, να τα λύσουμε σαν Εθνική Ελλάδος», είπε ο κ. Γκλέτσος για τον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά», συνέχισε ο δήμαρχος Στυλίδας και προειδοποίησε ότι «ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο μεγάλος εφιάλτης της αυτοδυναμίας».

Για τον στόχο του νέου κόμματος που ίδρυσε ο κ.Γκλέτσος με το όνομα «Τελεία» οριοθέτησε τον στόχο του στην είσοδο στη Βουλή. «3% αρκεί», τόνισε ο δήμαρχος Στυλίδας.

By