Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γράφει η… @Anti_kat

Οι Κοέλιοι των social media..

@anti_kat Γεμίσαμε Κοέλιες…… συμβουλές και ρήσεις για την ζωή, την αγάπη, τον έρωτα…

Κάπου ανάμεσα στις κοινοποιήσεις παρουσίας, τα τραγούδια, τις φωτό από ….εκδρομές, διακοπές, μπαράκια, πλακάκια μπάνιου….ουπς να ‘την πετιέται και αγριεύει και θεριεύει και η Κοέλια… Σύμπαν, συνομωσίες, μπλα-μπλα… Άσε το σύμπαν κουκλίτσα-ε μου, μην το ενοχλείς, συνωμοτεί για την ευτυχία σου (τι; όχι;) Συνωμοτεί σου λέω…. Άσχετα αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις….

Έτσι είναι οι συνωμοσίες – δεν τις παίρνεις πρέφα…. Δεν θελω να σε σοκάρω, αλλά το το πιθανότερο είναι να μην κάτσει το deal, γιατί αυτό που θέλεις εσύ πολύ και εκείνο το γαμημένο σύμπαν δεν…. Απλά δεν…. Δεν θα τα βρούν τελικά…

Γιατί εκείνος ο Μέρφυ προσφέρει πιο πολλά και αυτά είναι και μετρητά…

Και ξέρεις πως είναι τα μετρητά την σήμερον ημέρα: Ακριβοθώρητα… Αλλά για τον Μέρφυ θα μιλήσουμε άλλη φορά…

Αλλά ‘νταξει δεν τρέχει τίποτα, κάπου θα πεταχτεί μια Kοέλια και γι’ αυτό το ενδεχόμενο…. Για όλα έχει ο μπαξές… Τι τον πέρασες τον Κοέλιο αγάπη μου; Χαζό; Για όλα έχει προνοήσει….

Έτσι θα άφηνε τους διαδικτυακούς Κοέλιους-to-be? Χωρίς ρήση για το ότι το σύμπαν θα πάει σε δεύτερο γύρο συνωμοσίας με τον Μέρφυ…

Ενδεχομένως και τρίτο… Άσε που μπορεί να καταλήξει και στο ΔΝΤ του σύμπαντος… Άσε δηλαδή που, ενδεχομενως, το σύμπαν να σε πετάξει και έξω από την Ευρωπαϊκή του Ένωση – τι δεν καταλλλλλλλλλαβαίνεις; Έχουμε και γι’ αυτό το ενδεχόμενο plan b Kοελια (σημειολογικό και επίκαιρο)! Εκεί μπαίνουν σφήνα: «Το κάθε εμπόδιο σε καλό», «όλα γίνονται για κάποιο λόγο», «μείνε δυνατός, δοκιμάζεσαι», «η ζωή είναι για τους δυνατούς» μπλα-μπλα-μπλα-μπλα… Με extra bonus Xριστιανόπουλο… Αγάπη μου, μπορεί να σε έθαψε το σύμπαν, αλλά εσύ είσαι σπόρος – μην το ξεχνάς.

Άδραξε την μέρα σαν χαμένος ποιητής έξω απο των κύκλο…. Κάνε αυτό, κάνε εκείνο, αγάπα, συγχώρα, ονειρέψου, δείξε ανωτερότητα, μην κλαις, μην θυμώνεις, μην μισείς, μην, μην, μην… δώσε, χαμογέλα – κυρίως χαμογέλα. Ναι, χαμογέλα! Δεν έχει έρωτα, χαμογέλα. Δεν έχεις δουλειά, χαμογέλα. Δεν έχεις τράπεζα που να μην χρωστάς, χαμογέλα. Δεν έχεις μέλλον, χαμογέλα. Σε παράτησε ο γκόμενος-γκόμενα, χαμογέλα.

Όλα λύνονται με ένα χαμόγελο. Επίσης δένονται κιόλας (το «δένονται» είναι διπλής) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης.

Χαμογέλα. Άλλωστε χρειάζονται λιγότεροι μύες να χαμογελάσεις… Αυτό που το πας; Όχι ρε φίλε, εγώ κάποιες μέρες θέλω να γυμνάσω όλους τους μύες του προσώπου μου.

Περνάει και η ηλικία και η χαλάρωση των ζυγωματικών καραδοκεί. Τρομάζω και μόνο που το σκέφτομαι. … Έλα να γυμνάζονται οι μύες λέμε – για τα ζυγωματικά ρε γαμώτο…. Συμβουλές από όλους για όλους. Συμβουλές από ανθρώπους που Στοιχηματικά με την μεγαλύτερη απόδοση που μπορεί να δώσει στοίχημα δεν ακολουθούν ποτέ…

Γιατί, αν τις ακολουθούσαν, θα έβλεπες ισορροπημένους ανθρώπους που δεν θα είχαν ανάγκη να σου λένε τι να κάνεις εσύ με την δική σου ζωή, τα δικά σου αισθηματα και τα δικα σου προβλήματα, με κλισέ γκουγκλαρισμένες ρήσεις

Αυτά, αγάπες μου και – ευκαιρίας δοθείσης:Η ομορφιά δε βρίσκεται στην ομοιότητα, αλλά στη διαφορά (πολλαπλής ανάγνωσης).

Έτσι, γιατί τον Κοέλιο πολλοί εμίσησαν, τις Κοέλιες ουδείς…[space size=»30″]

By