Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γράφει η… @nenamou

steak and blowjob day…

@nenamouΝα θυμηθώ να μην ξεχάσω…

να πάρω σήμερα, όλους τους άνδρες φίλους μου τηλέφωνο και να τους ευχηθώ να έχουν μια υπέροχη ημέρα, όχι γιατί με έπιασαν οι καλές μου ξαφνικά, αλλά γιατί το θεωρώ δίκαιο που  έχουν και αυτοί  μια παγκόσμια ημέρα να γιορτάζουν όπως τους αξίζει.

(Βλέπω τον καιρό από πάνω μου να σκοτεινιάζει…. Αστραπόβροντα από τα στόματα γυναικών που θα με κατακρίνουν αλλά φυσικά και δεν με νοιάζει…)

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Παγκόσμια ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

Έλα πείτε μου ότι δεν το ξέρετε…

Ναι, ναι, ναι…. Φίλες και φίλοι υπάρχει και αυτή η παγκόσμια ημέρα που ξεκίνησε το 2002 από έναν ραδιοφωνικό σταθμό στο Ρόουντ Άιλαντ των Η.Π.Α. και εμείς καλούμαστε να την γιορτάζουμε κάθε 14 Μαρτίου.

Τι? Δεν είναι δίκαιο?  Όοοοοχι φίλες μου,  καραδίκαιο είναι και να τα λέμε αυτά μεταξύ μας και να μην κρυβόμαστε…

Για πηγαίνετε ένα μήνα πίσω… ναι… ναι … στις 14 Φλεβάρη! ώπα τι? Δεν σας  συμφέρει?  Χμ… και βέβαια θυμηθήκατε… λέω για αυτή τη μέρα την ζουζουνοαγαπουλινοκαρδουλοαρκουδολουλουδάτη… που όλες μα όλες πρήζετε τους καλούς σας για να την γιορτάσετε, λες και θα σας  δώσει το κύρος  ως γυναίκες απέναντι σε όλες τις άλλες που δεν έχουν σύντροφο ή δεν τους νοιάζει.

Τέλος πάντων …δεν θα επεκταθώ γιατί θα θεωρηθώ και εμπαθής.  Άλλωστε το θέμα μας είναι η σημερινή ημέρα.

Well … ακούστε με προ-σε-κτι-κά.

Θα δώσω συνταγή και πρέπει να την ακολουθήσετε κατά γράμμα. (εάν φυσικά θέλετε να γιορτάσετε και του χρόνου τον i-valentine).

ΥΛΙΚΑ:

4 μπριζόλες σταυλίσιες

1 φλιτζάνι αγνό, παρθένο ελαιόλαδο (το τονίζω)

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Μουστάρδα

Εσώρουχα

12ποντες γόβες

ποδιά

Άρωμα eau de toilette της αρεσκείας σας

Λαγνεία.

(όχι δεν θα φτιάξετε τουρλού ακαμάτες περιμένετε….)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σηκώνεστε το πρωί με ευχάριστη διάθεση, αφήνετε τον καλό σας να κοιμηθεί  λίγο παραπάνω, παίρνετε το τηλέφωνο στο χέρι και καλείτε στην εργασία του να ενημερώσετε ότι δεν θα μπορέσει να εργαστεί σήμερα γιατί χάλασαν τα υδραυλικά (!) στο σπίτι. Δεν χρειάζεται  να δώσετε περαιτέρω λεπτομέρειες  γιατί είμαι σίγουρη ότι θα τα κάνετε σαλάτα και δεν θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε….

Αφού λοιπόν ενημερώσατε, φτιάχνετε ένα υπέροχο πρωινό και του το πηγαίνετε στο κρεβάτι… (προσοχή δεν πρέπει να πάρει είδηση τι τον περιμένει και χαλάσει η έκπληξη)!

Τρώτε το πρωινό, λέτε τα καθέκαστα της ημέρας τον ενημερώνετε -με υπονοούμενο πάντα- ότι χάλασαν τα υδραυλικά (θα καταλάβει αυτός) και τον αφήνετε ελεύθερο υπηρεσίας… με την προϋπόθεση , να είναι πίσω το μεσημέρι για να φάτε μαζί…

Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα… (και ο λόγος γιατί δεν ξέρετε εσείς οι νέες ούτε μια μπριζόλα να ψήσετε).

Λοιπόν συνεχίζουμε!!!!!  Ρίχνουμε σε ένα μπώλ το λάδι , το αλάτι το πιπέρι τη μουστάρδα και την ρίγανη, ανακατεύουμε με αργές νωχελικές κινήσεις  (για να μπαίνετε στο πνεύμα).

Παίρνουμε τις μπριζόλες και τις εναποθέτουμε μέσα στο μπωλ να μαριναριστούν για μία ώρα , αρκετή ώστε να προλάβετε να πάρετε το μπάνιο σας και να ετοιμαστείτε….

Ετοιμάζεστε… φοράτε τα εσώρουχα, τις  12ποντες γόβες, την ποδιά το μεθυστικό άρωμα σας  και ανάβετε τον φούρνο πάνω κάτω στους 200 βαθμούς.

Βάζετε τις μαριναρισμένες μπριζόλες σε ένα ταψί  και ψήνετε για 50 λεπτά με μία ώρα. (δεν χρειάζεται να τις αναποδογυρίσετε).

Τουρουρούμ τουρούμ τουρουρούμ τουρουμ τουρουρουρουυυυυυμ….. (you can leave your hat on…)

Περνάει  η μία ώρα και …. HABEMUS ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ!!!!!!!! (βγήκε καπνός και ελπίζω να μην είναι μαύρος και να τις έχετε κάψει!!!!)

Βάλτε τις μπριζόλες σε μια πιατέλα , κόψτε σαλάτα, στρώστε τραπέζι , γεμίστε και δύο ποτήρια κόκκινο κρασί και περιμένετε… τον καλό σας…

Τι θέλετε να σας πω και τα περαιτέρω?

Όοοοοοοχι κυρίες μου,  σε αυτό το σημείο να σας πω ότι εκτός από την παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας, είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Σταθεράς  π!!!!!

Και ξέρετε ότι Παγκόσμια σταθερά… όπου π ….  (Βάλτε τη λέξη που ξέρετε….)

Να το γιορτάσετε κόρες! Τους αξίζει!!![space size=»30″]

By