Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γύρισε 12 χρόνια πίσω η Εθνική στην Βοσνία

jesu_li_grci_bas_toliko_dosadni_defanizivni__004344_100909_bigΉττα που ξυπνάει αναμνήσεις από το παρελθόν, όταν και δεν την είχαν σε καμία υπόληψη ποδοσφαιρικά, γνώρισε η Εθνική ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με κάτω τα… χέρια από την Βοσνία με 3-1 και αν κάποιος θέλει να βρει ανάλογου μεγέθους εκτός έδρας «στραβοπάτημα», θα πρέπει να πάει 12 χρόνια πίσω. Τον Σεπτέμβριο του 2001 δηλαδή, στο πρώτο παιχνίδι του Ότο Ρεχάγκελ όταν και είχε χάσει από την Φινλανδία με 5-1 (υπάρχει και το 4-1 από την Τουρκία στο Καραϊσκάκη στις 24/3/2007).

Ουσιαστικά, ο Φερνάντος Σάντος προδόθηκε από την άμυνά του και στα τρία γκολ. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχασε στο 29′ τον Τζέκο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ 7 λεπτά αργότερα ο Τοροσίδης χάρισε ένα γκολ στον Ιμπίσεβιτς. Μετά την απόκρουση του Καρνέζη στο πέναλτι του Μισίμοβιτς, ο αμυντικός της Ρόμα αντί να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο αριστερό δοκάρι και εκεί ο Βόσνιος επιθετικός έκανε το 2-0.

Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 54ο λεπτό, όταν ο εμφανώς ανέτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι, Αβραάμ Παπαδόπουλος έχασε και πάλι τον Τζέκο, ο οποίος με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη.

To μόνο που κατάφεραν οι διεθνείς ήταν να διασκεδάσουν λίγο τις εντυπώσεις, με το γκολ του Γκέκα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
[space size=»30″]

By