Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δένδιας: Σημαντική επιτυχία οι συλλήψεις για τρομοκρατία

dendias nikos bouli taxi dimosia upourgos

Πολύ σημαντική επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας θεωρεί ο Νίκος Δένδιας τις πρόσφατες συλλήψεις για τρομοκρατία.

fosphotos.com | Angeliki Panagiotou
fosphotos.com | Angeliki Panagiotou

Για τις πρόσφατες συλλήψεις στο πλαίσιο των ερευνών για την τρομοκρατία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας επισημαίνει ότι «πρόκειται για πολύ σημαντική επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας», αλλά τονίζει ότι «δεν χρειάζεται εφησυχασμός», σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Ο Νίκος Δένδιας ερωτώμενος για τις διαδηλώσεις, απαντά ότι «εξετάζουμε να μην μπορούν να κλείνουν διαδηλώσεις των 30-50 ατόμων μια ολόκληρη κεντρική αρτηρία», αλλά διευκρινίζει ότι «αυτό δεν αφορά σε καμία περίπτωση τις συγκεντρώσεις των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών φορέων, ή τις εκδηλώσεις γενικού χαρακτήρα, όπως η Πρωτομαγιά και το Πολυτεχνείο».

Αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη  δηλώνει ότι «πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν κριτήρια που θα αποκλείουν την ύπαρξη τέτοιου είδους μορφωμάτων από το κομματικό μας σύστημα», μέσω της συνταγματικής αναθεώρησης.

By