Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δείτε το ακριβότερο διαμέρισμα που νοικιάζεται αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο

Οποιος νομίζει ότι πληρώνει ακριβό ενοίκιο, ας ρίξει μία ματιά σε αυτά που πληρώνουν οι δισεκατομμυριούχοι στο Knightsbridge στο Λονδίνο.

reception.530x298

Σύμφωνα με την εταιρεία real-estate, Cameron Pearson, που εξειδικεύεται στις πολυτελείς κατοικίες της βρετανικής πρωτεύουσας, το πλέον ακριβό διαμέρισμα, που νοικιάζεται αυτή τη στιγμή στην πιο αριστοκρατική συνοικία της πόλης για βραχυπρόθεσμη περίοδο, είναι ένα ρετιρέ, το οποίο μισθώνεται έναντι του αστρονομικού ποσού 60.000 στερλινών (99.000 δολάρια) την εβδομάδα ή 400.000 δολάρια το μήνα. Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να έχουν κι έκπτωση εάν το νοικιάσουν για περισσότερο από έξι μήνες, πληρώνοντας μόλις…41.000 δολάρια το μήνα.

Τα δυσθεώρητα ενοίκια του Λονδίνου νικούν κατά κράτος τα αντίστοιχα της Νέας Υόρκης, όπου οι μισθώσεις πολυτελών κατοικιών κινούνται στη μισή τιμή. Σύμφωνα με τον Jonathan Miller της εταιρείας Miller Samuel, το υψηλότερο ενοίκιο, ύψους 200.000 δολαρίων έχει ένα διαμέρισμα, που βρίσκεται στο Waldorf Towers.

Τώρα, στη “συμφέρουσα” τιμή των 14.000 δολαρίων την ημέρα ή 590 δολαρίων την ώρα, στο συνοικία του Knightsbridge, μπορεί κανείς να νοικιάσει αυτό το ρετιρέ, έκτασης 8.600 τετραγωνικών ποδών, με θέα το Hyde Park. Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, επτά μπάνια και πάρκινγκ. To CNBC εξασφάλισε μία αποκλειστική ξενάγηση στο εσωτερικό του ακριβότερου διαμερίσματος προς ενοικίαση αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο.

1 2 3

By