Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν επέτρεψαν στη Ριάνα να φωτογραφηθεί σε τζαμί

«Οι παραβάτες κατευθύνονται με ευγενικό τρόπο να εγκαταλείψουν τον ιερό χώρο προσκηνύματος γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές από το Ισλάμ», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι αρχές

rihana

Η Ριάνα κλήθηκε να εγκαταλείψει άρον – άρον ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά στο Αμπου Ντάμπι επειδή οι αρχές δεν της έδωσαν άδεια για φωτογράφηση. Η 25χρονη τραγουδίστρια που δεν φημίζεται για τις σεμνές της εμφανίσεις ήταν ιδιαίτερα προσεκτική έξω από το τζαμί Sheikh Zayed καθώς φορούσε ολόσωμη φόρμα που κάλυπτε όλο της το σώμα. Δεν παρέλειψε όμως να φοράει κατακκόκινο κραγιόν, να έχει έντονο μακιγιάζ, κόκκινα νύχια και μεγάλα χρυσά αξεσουάρ.

Η τραγουδίστρια που ήθελε να φωτογραφηθεί μέσα στον τόπο λατρείας των μουσουλμάνων δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια και της ζητήθηκε από τις αρχές του Αμπου Ντάμπι να φύγει.
Το συγκεκριμένο τζαμί, είναι ένα από τα μεγαλύτερα στα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εκεί μπορούν να πρσευχηθούν περισσότεροι από 40.000 πιστοί.

Σε δήλωσή του εκπρόσωποι από το τζαμί χωρίς να κατονομάζουν την Ριάνα αναφέρουν: «Στην περίπτωση συμπεριφοράς που παραβιάζει τους ηθικούς κώδικες της πρόσβασης στο τζαμί, ή άλλους κανονισμούς -όπως η λήψη ακατάλληλων εικόνων ή άσεμνων κινήσεων- οι παραβάτες κατευθύνονται με ευγενικό τρόπο να εγκαταλείψουν τον ιερό χώρο προσκηνύματος γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές από το Ισλάμ».

Πάντως η Ριάνα πρόλαβε και πόζαρε έξω το τζαμί και ανέβασε τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram…

rihanna tzami1 rihanna tzami2 rihanna tzami3 rihanna tzami6

(Visited 1 times, 1 visits today)
By