Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Δεν κάνω για πολιτικός»

Στα σενάρια που τη θέλουν να ιδρύει κόμμα απάντησε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Αυτοψία», ενώ μίλησε και για την ΕΡΤ, για τους Ολυμπιακούς και την κρίση που πέρασε ο γάμος της.

gianna-angelopoulos1«Δεν με ενδιαφέρει ο τομέας της πολιτικής. Ουσιαστικά, δεν κάνω για πολιτικός. Εγώ είμαι άνθρωπος της πράξης, είμαι άνθρωπος που θέλω να βλέπω αν κάτι γίνεται. Δεν χρειάζομαι μια ετικέτα που να λέει είμαι πολιτικός για να κάνω πράγματα επειδή με νοιάζει η χώρα μου. Εγώ επενδύω στους νέους ανθρώπους τώρα. Αυτοί είναι οι επόμενοι ηγέτες μας… Δεν παριστάνω τον Μεσσία, δεν παριστάνω τον προφήτη, είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω πράγματα», δήλωσε η κ.Αγγελοπούλου, διαψεύδοντας τις φήμες περί εισόδου της στον πολιτικό στίβο. Έκανε πάντως λόγο για έλλειψη ηγετών σήμερα στο πολιτικό σκηνικό.

Αναφορικά με το λουκέτο στην ΕΡΤ, η κ.Αγγελοπούλου σχολίασε ότι η ίδια γνώρισε ένα διαφορετικό δημόσιο, με ανθρώπους ικανούς που όταν τους ζητείτο με σωστό τρόπο έδιναν τα πάντα και έβρισκαν λύσεις στα προβλήματα. « Όταν λες κάνω κάτι, όταν λες διαλύω κάτι ή καταστρέφω κάτι, πρέπει να έχεις πάντα ένα πρόγραμμα υπαρκτό, που λες στη θέση του έχω κάνει κάτι άλλο…», πρόσθεσε. 

Στην ερώτηση εάν κάνει «άνοιγμα» προς το ΣΥΡΙΖΑ, η κ.Αγγελοπούλου απάντησε: «Όταν ο κόσμος δει ότι κάποιοι ξεγέλασαν τις προσδοκίες του, είναι υποχρεωμένος για μένα, σαν πολίτης, να πάει σε άλλες λύσεις. Και ο κόσμος είναι ελεύθερος».  Τόνισε επίσης ότι δεν παίρνει πίσω κανένα από τα καυστικά σχόλια που έχει κάνει στο βιβλίο της για τους Κώστα Σημίτη, Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελο Βενιζέλο, Θεόδωρο Πάγκαλο, Δημήτρη Αβραμόπουλο και Νίκο Χριστοδουλάκη. 

Η κ.Δασκαλάκη αναφερόμενη στις καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, υποστήριξε ότι πολλές φορές παρενέβησαν πρόσωπα που ήταν πρόθυμα να τινάξουν αποφάσεις στον αέρα γιατί θα έβλαπταν την εκλογική τους περιφέρεια. Αποκάλυψε μάλιστα ότι με πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους δεν θα έλεγε ούτε ένα «γεια» αν δεν ήταν υποχρεωμένη εκ της θέσεως της και ότι υπήρξαν φορές που επέστρεφε σπίτι από το γραφείο και έλεγε «Δε θα τα βγάλω πέρα».

Παραδέχθηκε επίσης ότι ο γάμος της με το Θόδωρο Αγγελόπουλο πέρασε κρίση λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων. «Κάποια στιγμή ράγισε το γυαλί», είπε και ομολόγησε ότι ζήτησε επαγγελματική βοήθεια για να σώσει το γάμο της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By