Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν υπάρχει συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ξεκαθαρίζουν Καμμένος- Σκουρλέτης

Αλλά αντιμνημονιακές συμμαχίες κατά περίπτωση

kammenos tsipras

«Δεν υπάρχει κεντρική συμφωνία  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για κοινή κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές» σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Κόκκινο 105,5. Η διάψευση του κ. Καμμένου συμβαδίζει απόλυτα με τα όσα διεμηνυσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης.

Ωστόσο, όπως είχε ήδη επισημάνει και ο κ. Σκουρλέτης, ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε πως θα εξεταστούν κατά τόπους αντιμνημονιακές συμμαχίες κατά περίπτωση.

Το ενδεχόμενο για κατά τόπους συνεργασίες με τους ΑΝΕΛ αλλά και με άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις πλην της Χρυσής Αυγής απασχολεί όπως είναι φυσικό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Περαιτέρω διευκρινήσεις ωστόσο για την τελική στάση που θα τηρήσει η Κουμουνδούρου αναμένονται μετά και τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου το θέμα θα τεθεί σε διαβούλευση και θα τοποθετηθούν οι βουλευτές. Πάντως, δεν αποκλείεται να σημειωθούν αντιδράσεις, κυρίως από την πλευρά της Αριστερής Πλατφόρμας του Π. Λαφαζάνη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By