Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δηλώσεις των υπ. περιφερειαρχών Σταύρου Αρναουτάκη και Σεραφείμ Τσόκα

«Οι Κρητικοί θα μας δώσουν τη δυνατότητα να είμαστε εμείς οι νικητές» δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης

arnaoutakisA

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σήμερα στον τόπο καταγωγής του, τις Αρχάνες Ηρακλείου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη», Σταύρος Αρναουτάκης.

«Οι Κρητικοί θα μας δώσουν τη δυνατότητα να είμαστε εμείς οι νικητές. Να συνεχίσουμε την πορεία ανάπτυξης, της εξωστρέφειας. Μία πορεία προοπτικής, στο πνεύμα του συγκρητισμού. Για μια ενιαία Κρήτη. Για την Κρήτη τη δική μας και των παιδιών μας» δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας, επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε», άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στην πόλη του Ηρακλείου.

«Σήμερα είχαμε τη δεύτερη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών, δημοτικών που συμπίπτουν και με την Ευρωβουλή. Είναι η Κυριακή που οριστικά αποφαίνεται ο πολίτης της Κρήτης και είμαστε σίγουροι ότι η απόφαση του θα είναι σοφή και θα δώσει την ευκαιρία στην Κρήτη να γυρίσει σελίδα και να πορευτεί τα επόμενα 5 χρόνια με γνώμονα την ανάπτυξη του νησιού και τίποτα άλλο» ανέφερε στη δηλώσή του ο κ. Τσόκας.

By