Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Παπαδόπουλος τέλος για τον Ατρόμητο

Παράπονα από τον Γιώργο Παράσχο για τη μη κλήση παικτών της ομάδας του Περιστερίου από τον Φερνάντο Σάντος

papadopoulos1

Ο διεθνής επιθετικός αποχωρεί από την ομάδα του Περιστερίου, όπως και ο –επίσης διεθνής- τερματοφύλακας Μιχάλης Σηφάκης, ενώ μειώνεται και το μπάτζετ του Ατρόμητου κατά 20%. Παράλληλα, βαρύτητα θα δοθεί στις ακαδημίες του συλλόγου.

«Θα πληρώσουμε κι εμείς αυτή την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει στον κόσμο», δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος που καλείται να καλύψει το κενό των δύο ποδοσφαιριστών –όπως και του Φωτάκη που, όμως, ήταν δεδομένο ότι θα αποχωρούσε.

«Θα κάνουμε πολύ περιορισμένες μεταγραφές, πρέπει να είναι εύστοχες πάνω απ” όλα. Πρέπει να αυξήσουμε το ρόστερ», πρόσθεσε ο κ.Παράσχος. «Όλες οι ομάδες χρησιμοποίησαν 30 παίκτες, έστω κάποιους και για ένα λεπτό. Η Καλλονή έχει το ρεκόρ νομίζω με 39. Εμείς χρησιμοποιήσαμε μόνο 23 παίκτες, είναι άσχημο για την 3η ομάδα του πρωταθλήματος -κι έχουμε τους περισσότερους Έλληνες».

Όσο για το παράπονο μη κλήσης παικτών από την ομάδα του –έστω ενός (του Ταυλαρίδη) στην Εθνική, ο Παράσχος δεν μπορούσε να το κρύψει:

«Είχαμε ποδοσφαιριστές που έκαναν καταπληκτικό πρωτάθλημα και θα μπορούσαν να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Υστερούσε σε κάποιες θέσεις η Εθνική και είναι άσχημο που δεν κλήθηκαν κάποια παιδιά…».

Βαγγέλης Μελέκογλου

By