Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημόσια πρόταση από τη Fairfax για την Eurobank Properties

Η Fairfax προσφέρει €6,86 για κάθε Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης που προσφέρεται έγκυρα

eurobankATην υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για την Eurobank Properties ανακοίνωσε η Fairfax.

Αναλυτικότερα η «FAIRFAX FINANCIAL HOLDINGS LIMITED»ανακοινώνει την υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης (η «Δημόσια Πρόταση»), σύμφωνα με τα άρθρα 7 και 10 του Ν. 3461/2006, όπως ισχύει (ο «Νόμος») προς όλους τους κατόχους κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας €2,13 έκαστη (οι «Μετοχές»), εκτός των Μετοχών που κατέχουν τα Συντονισμένα Πρόσωπα (όπως ορίζονται στην παράγραφο 3 κατωτέρω) της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με επωνυμία «EUROBANK PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» και διακριτικό τίτλο «EUROBANK PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π.»,

Το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται κατά την ημερομηνία της παρούσης σε €129.930.000 και διαιρείται σε 61.000.000 μετοχές, οι οποίες είναι εισηγμένες στην Κύρια Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Fairfax προσφέρει €6,86 για κάθε Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης που προσφέρεται έγκυρα. Σημειώνεται ότι η μετοχή της Eurobank Properties ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 29ης Οκτωβρίου στα 9,25 ευρώ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By