Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μάχη χαρακωμάτων στο παρά πέντε

Τεταμένο το κλίμα στην τρικομματική εν αναμονή της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, καθώς πληροφορίες που έφεραν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να πραγματοποιεί διάγγελμα μέσω…ΝΕΡΙΤ λίγο πριν τη συνάντηση προκάλεσαν την αντίδραση της Ιπποκράτους.

nerit

Συνεργάτες του πρωθυπουργού διέψευδαν μετά την ενόχληση της Ιπποκράτους τις διαρροές ότι ο κ.Σαμαράς με δημόσια παρέμβαση του θα προκαταλάμβανε την ατζέντα της σύσκεψης, προκειμένου να ασκήσει πίεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και το Φώτη Κουβέλη.

Οι πληροφορίες για διάγγελμα του πρωθυπουργού συνέπεσαν με την εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ μέσω της συχνότητας 52 της ψηφιακής πλατφόρμας της Digea, η οποία φιλοξενούσε την ΕΡΤ.

Από την Ιπποκράτους είχαν διαμηνύσει ότι ενδεχόμενο διάγγελμα του κ.Σαμαρά πριν τη σύσκεψη, θα συνιστούσε πρόκληση η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει κατάρρευση των διαβουλεύσεων. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δε, θα προβεί σε δηλώσεις στην Ιπποκράτους και όχι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, γεγονός ενδεικτικό της ψυχρής κατάστασης στο εσωτερικό της τρικομματικής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης χαρακτήρισε εν τω μεταξύ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter παράνομη την εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ, μέσω Digea, καθώς η ίδρυσή της δεν έχει εγκριθεί και προανήγγειλε ότι θα φέρει το θέμα στη Βουλή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By