Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διάκριση της Astra Medical Hellas Superfoods

Η εταιρία έλαβε τιμητική διάκριση για την καθιέρωση των υπερτροφών στην Ελλάδα.

medicaltimitikiplaketaH Astra Medical Hellas Superfoods βραβεύτηκε χθες σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διήμερου Φαρμακευτικού Συνεδρίου Hellas PHARM 2013, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 7 Απριλίου, στο Helexpo Palace. Η εταιρία έλαβε τιμητική διάκριση για την καθιέρωση των υπερτροφών στην Ελλάδα.

Η Astra Medical Hellas Superfoods από το 2003, έτος έναρξης λειτουργίας της, κέρδισε την υποστήριξη του ιατρικού και φαρμακευτικού κόσμου καθώς και την εμπιστοσύνη του κοινού με τα φυτικά, φυσικά συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες που συμβάλλουν σε μια πιο υγιεινή και φυσική διατροφή. Πρόσφατα, δημιούργησε ολοκληρωμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και χώρους καλλιέργειας.

To συνέδριο Hellas Pharm έχει ως πρωταρχικό στόχο την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα χαρακτηριστικά του φαρμακείου, όπως αυτά διαμορφώνονται με τις νεότερες εξελίξεις στον χώρο της Υγείας και της φαρμακευτικής περίθαλψης, και τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του φαρμακοποιού.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Γιάννης Γιαννείος, εμπορικός διευθυντής των SUPERFOODS. Μετά το τέλος της βράβευσης ο κ. Γιαννείος είπε: «Σήμερα επιβραβεύεται το όραμά μας, για προσφορά πρωτοποριακών φυσικών προϊόντων που συμβάλλουν στην υγιεινή διατροφή και την καλύτερη υγεία. Η εμπιστοσύνη του κοινού αλλά και του ιατρικού κόσμου, μας οδήγησε εδώ και είναι εκείνη που μας ωθεί σε νέες καινοτομίες».

 

By