Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διακοπές ρεύματος και πτώσεις δέντρων, λόγω της κακοκαιρίας

Περισσότερες από 230 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πτώσεις δέντρων και πινακίδων 

dentraA

Κλειστή παρέμεινε έως πριν από λίγο η Σταδίου, από το ύψος της Πεσμαζόγλού, λόγω πτώσης δέντρου από τον άνεμο στο οδόστρωμα.  Στο σημείο έσπευσε συνεργείο της Πυροσβεστικής, προκειμένου να κόψει και να απομακρύνει το δέντρο.

Παράλληλα, διακοπές ρεύματος σημειώνονται από το πρωί λόγω της κακοκαιρίας σε αρκετές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με τον Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ), οι βλάβες οφείλονται κυρίως σε πτώση δένδρων στα καλώδια του δικτύου.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική σπεύδουν στα σημεία όπου έχουν προκληθεί ζημιές για την άμεση αποκατάστασή τους.

Tαυτόχρονα, περισσότερες από 230 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πτώσεις δέντρων και πινακίδων αλλά και αφαιρέσεις αντικειμένων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην Αττική.

Απαγορευτικό απόπλου 

Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φτάνουν τα 9 μποφόρ, ματαιώθηκαν δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά και την Ραφήνα, ενώ από το Λαύριο δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων μέχρι τη Τζιά.

Επίσης,δεν γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος- Σποράδες, Καβάλα-Πρίνου και Θάσου- Κεραμωτή. Κλειστό είναι και το πορθμείο στο Ρίο-Αντίρριο.

Κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγ. Μαρίνα- Νέα Στύρα και Πάχη Μεγάρων- Σαλαμίνα. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Αρκίτσα- Αιδηψός και Ωρωπός- Ερέτρια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By