Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαμαντίδης… 2015 στον Παναθηναϊκό

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη δύο χρόνια.

ImageΗ σημαία του Παναθηναϊκό με το όνομα Δημήτρης Διαμαντίδης θα συνεχίζει να… κυματίζει στον ιστό της μέχρι το 2015.

Αυτό τουλάχιστον προβλέπει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «πράσινους», το οποίο είναι διετούς διάρκειας και θα του προσφέρει περίπου 3 εκατομμύρια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» φανερά ικανοποιημένος, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος για την παραμονή μου στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου δεν υπήρχε κάτι άλλο, δεν ήθελα να φύγω από εδώ, γιατί αισθάνομαι όμορφα, καλά και σαν στο σπίτι μου στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για μένα ούτε για μια στιγμή. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα από την αρχή.  Αυτό που όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε τώρα να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με δουλειά, ώστε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε: «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Είναι ο μεγάλος μας αρχηγός και ο σημαιοφόρος των επιτυχιών που χάρισαν στον Παναθηναϊκό τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Δημήτρης δεν είναι ένα απλό μέλος του Παναθηναϊκού αλλά ένα τεράστιο κεφάλαιο της ιστορίας του.

Ως συνήθως ο χρόνος που χρειάστηκε για να φτάσουμε σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας μας δεν διήρκησε παραπάνω από μερικά λεπτά της ώρας. Κι αυτό συνέβη διότι τόσο σ” εμάς όσο και στον Δημήτρη δεν πέρασε καν η σκέψη να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Με μπροστάρη τον αρχηγό μας, που ξέρει όσο ελάχιστοι το δρόμο του πρωταθλητισμού, ο Παναθηναϊκός χτίζει τη νέα του δυναστεία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By