Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διαμαντόπουλος: «Κατά το νόμο τρομοκράτης ο Σάββας Ξηρός»

Φούντωσε ο καυγάς για σχέσεις στοργής της Κουμουνδούρου με την τρομοκρατία

savvas xuros-17n

Φωτιά στη Βουλή άναψε μια φράση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Σάββας Ξηρός της 17Ν είναι τρομοκράτης μόνο κατά το νόμο. Με αφορμή την παρουσία στα θεωρεία των γονιών κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στον τρομοκράτη Σάββα Ξηρό και τους συντρόφους του Κουράκη και Κατριβάνου που τον υπερασπίστηκαν στο αίτημά του για αποφυλάκιση.

«Μάρτυρες πήγαν βουλευτίνα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν άνθρωπο που είχε 97% αναπηρία, με προβλήματα υγείας πολλά από τα οποία προκλήθηκαν μέσα στη φυλακή. Γιατί; Διότι εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και από το νόμο διάλεξε την ένοπλη πάλη», είπε χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και φούντωσε ο καυγάς για σχέσεις στοργής της Κουμουνδούρου με την τρομοκρατία.

«Είστε της λογικής των γουναράδικων, στηρίζετε τους τρομοκράτες, υπερασπίζεστε τους δολοφόνους», φώναξε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δάνης Τζαμτζής, με τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο με επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μιλώντας για επίθεση λασπολογίας εναντίον του και δεξιά μονταζιέρα που διαστρέβλωσε τα όσα είπε.

By