Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διαψεύδει η Ρεπούση τα περί επιστολής σε ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με το Real.gr,  ζητεί από την αντιπολίτευση να αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Βουλή.

syrizaΜύλος με την επιστολή της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Κύκλοι της κ. Ρεπούση διαψεύδουν ότι  υπάρχει αυτό το έγγραφο, ενώ από το ΣΥΡΙΖΑ δεν επιβεβαιώνουν ότι έλαβαν κάποια επιστολή.

Σύμφωνα με το Real.gr, η κυρία Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων.

Σύμφωνα με το έγγραφο που παρουσιάζει η ιστοσελίδα, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου».

Η ίδια η κυρία Ρεπούση διαψεύδει πάντως ότι απέστειλε επιστολή προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν… άγνοια για την ύπαρξη της επιστολής.

By