Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διαψεύδει τη συμφωνία για Μήτρογλου ο Ολυμπιακός

Στάσης αναμονής για τον «πιστολέρο»

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ /  CUP / ASTERAS TRIPOLIS - OLYMPIAKOS

Δεν έχει κλείσει η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Φουλάμ για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, καθώς η ομάδα του Πειραιά ζητά 15 εκατ. ευρώ «ακατέβατα» για τον Έλληνα επιθετικό. Η τελευταία προσφορά των Λονδρέζων ήταν στα 14,5 εκατ. ευρώ.

Νωρίτερα, ιταλικά και βρετανικά ΜΜΕ έσπευσαν το βράδυ της Τρίτης να μεταφέρουν ως οριστική τη συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Φούλαμ για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου, έναντι περίπου 14 εκατ. ευρώ, όμως, λίγο αργότερα, από την πειραϊκή ΠΑΕ, διευκρίνισαν ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με ελάχιστη τιμή πώλησης τα 15 εκατ. ευρώ. Μπορεί λοιπόν, στον αγγλικό και ιταλικό Τύπο να θεωρούν τον Μήτρογλου, ως παίκτη του λονδρέζικου συλλόγου, όμως, κάτι τέτοιο προς το παρών διαψεύδεται από τους «ερυθρόλευκους».

Πρώτο ΜΜΕ που ανέφερε ως δεδομένη τη μεταγραφή ήταν το «Sky Sports» στην Ιταλία, λέγοντας ότι η αγγλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους», με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει στα 14 εκατομμύρια ευρώ και τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το σίγουρο είναι ότι οι Λονδρέζοι επανήλθαν με νέα ιδιαίτερα βελτιωμένη προσφορά (έπειτα από εκείνη των 11 εκατ. ευρώ) που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που πέσουν οι υπογραφές, ο διεθνής Έλληνας φορ θα λάβει κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By