Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διεθνείς «σειρήνες» για τον Μήτρογλου

Ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Φούλαμ

620-U21-FUL-LEI-mitroglou

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στη «λίστα Μπενίτεθ» αναφέρει ο ιταλικός τύπος κι ενώ σειρήνες για τον Έλληνα στράικερ ηχούν και από την Κωνσταντινούπολη.

Με τον Ντρογκμπά να αποχωρεί από τη Γαλατά Σαράϊ, οι Τούρκοι θεωρούν πως ο καλύτερος για να καλύψει το κενό του στη συγκεκριμένη θέση είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Τον αποκαλούν μάλιστα «νέο Γκέκα», συγκρίνοντάς τον βέβαια με τον Φάνη, ο οποίος έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του επί τουρκικού εδάφους με την φανέλα των Σάμσουνσπορ, Ακχισάρ και Κόνιασπορ.

Την περίπτωση Μήτρογλου παρακολουθεί και η Ιντερ ενώ, πληροφορίες από την Αγγλία ήθελαν την Γουέστ Χαμ να ενδιαφέρεται –εκ νέου- για τον Κώστα (που είχε προσπαθήσει να …κλέψει από την Φούλαμ τον χειμώνα). Όμως η λονδρέζικη ομάδα ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τον Αργεντινό Μάουρο Σάρατε που έκανε καταπληκτική σεζόν στη Βελές Σάρσφιλντ (20 γκολ σε 35 συμμετοχές).

Ο ίδιος ο Μήτρογλου πάντως, δεν φαίνεται να βιάζεται ιδιαίτερα και θα αναζητήσει τη νέα του ομάδα πιθανότατα μετά το Μουντιάλ –εκτός κι αν οι μάνατζέρ του πουν άλλα (γιατί, αυτοί κάνουν το βασικό παιχνίδι στα μεταγραφικά…).

Βαγγέλης Μελέκογλου

By