Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διπλασιάζει το πριμ η Ακτή για νίκη επί της Εθνικής μας!

Τάζουν λεφτά οι Αφρικανοί -και παίζουν γι αυτά! Συγχωρήστε με αλλά, το αντίθετο, δεν θα ήταν είδηση!

thumbnail (1)

Διαβάστε λοιπόν:

Επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της Ακτής Ελεφαντοστού που θα κοντραριστούν με την Εθνική μας το βράδυ της Τρίτης δίνει η ίδια η κυβέρνηση της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Ακτής Σόρο Γκουιλάμε, αφού επισκέφτηκε την αποστολή μετέφερε στα μέλη της την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας της αφρικανικής χώρας Αλασάν Ουτάρα, να διπλασιαστεί το πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στους «16».

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μου έδωσε εντολή να σας πω ότι οι συμπατριώτες σας και ο ίδιος είναι υπερήφανοι για εσάς. Παρά την ήττα (2-1) παίξατε καλά κόντρα στην Κολομβία. Μου έδωσε επίσης εντολή να σας ανακοινώσω ότι το πριμ για τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα θα είναι το διπλάσιο. Σας είδα να αγωνίζεστε στην Μπραζίλια. Ηττηθήκατε, αλλά όσοι είδαν τον αγώνα θα πουν ότι είστε ικανοί να πάρετε ένα καλό αποτέλεσμα στο επόμενο ματς και να πάτε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εγώ προσωπικά είμαι βέβαιος γι αυτό. Να είστε αποφασισμένοι και θα προκριθείτε».

Οι διεθνείς της Ακτής δέχτηκαν με ικανοποίηση την απόφαση και προσκάλεσαν τον Γκουιλάμε να γευματίσει μαζί τους. Εκεί κι αν ειπώθηκαν πράγματα…

Το ερώτημα που θα μπορούσε να θέσει κανείς, είναι απλό: τα… λεφτά κάνουν τη διαφορά;

Στην περίπτωση των Αφρικανών, φαίνεται πως η απάντηση είναι θετική. Όμως, δεν είναι μόνο τα λεφτά…

By