Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δράσεις στην Αττική με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Σήμερα, ολοκληρώνεται η Εβδομάδα Εξέτασης για τον HIV του δήμου Αθηναίων, που φιλοξενείται στη στέγη «ΣυνΑθηνά» απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά

world-aids-day

Σειρά δράσεων διοργανώνονται στην Αττική, με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Σήμερα, ολοκληρώνεται η Εβδομάδα Εξέτασης για τον HIV του δήμου Αθηναίων, που φιλοξενείται στη στέγη «ΣυνΑθηνά» απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά.

Εκτός από τις δωρεάν εξετάσεις, το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Τεχνοδρομώ» θα παρουσιάσει στον ίδιο χώρο θεατρικό δρώμενο με θέμα «Οι ομπρέλες» (1-2 μμ), υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Άννας Χατζηχρήστου. Το δρώμενο πλαισιώνει το μουσικό συγκρότημα «Urban Noise».

Η Εβδομάδα Εξέτασης πραγματοποιείται και στον Πειραιά. Το πρόγραμμα συνδιοργανώνεται από την «Praksis», το «Ath Checkpoint» και το «Κέντρο Ζωής».

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS θα κορυφωθεί το Σάββατο και την Κυριακή με σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Θετικά στη Ζωή» από τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή», το «Κέντρο Ζωής» και την «Praksis», στην «Τεχνόπολις», στο Γκάζι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By