Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δύο γκολ ο Μήτρογλου με τις ρεζέρβες της Φούλαμ!

Ο Κώστας Μήτρογλου στο ντεμπούτο του με την δεύτερη ομάδα της Φούλαμ κόντρα στην Άστον Βίλα (U21)

fulhamΜπορεί να μην έχει ακόμα καταφέρει να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής σε αγώνα Premier League από τη στιγμή που ο προπονητής του, Ρενέ Μόιλενστιν,θεωρεί πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να συμπεριληφθεί καν στην αποστολή, ωστόσο ο Κώστας Μήτρογλου πήρε μέρος με την ομάδα U21 της Φούλαμ κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε την διαφορά σκοράροντας δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (19′, 23′) στη νίκη των «κότατζερς» με 5-3.

Ο Μήτρογλου και στις δύο περιπτώσεις σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ των «Χωριατών», Σίγκριστ. Επίσης είχε δοκάρι στο 56′, ενώ στη συνέχεια αντικαταστάθηκε.

Η Φούλαμ είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Premier League U21.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Μπόντιμουρ Χιθ. Η Φούλαμ παρατάχθηκε με την εξής ενδεκάδαι: Ρόντακ, Ντόνελι, Μπουάτου, Μπέργκες, Ρίτσαρντς, Ρόμπερτς, Κρίστενσεν, Ντελά Βέρντε, Πλουμάιν, Σαμπού και Μήτρογλου.

Να σημειωθεί πως μετά την αποψινή αναμέτρηση στο Λονδίνο κόντρα στη Λίβερπουλ, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Φούλαμ είναι στις 22 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με τη Γουέστ Μπρομ, με το μεγάλο στοίχημα φυσικά για τον 25χρονο Έλληνα άσο είναι να μπορέσει να βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας του.

Στιγμιότυπο 2014-02-12, 5.28.34 μ.μ.

 

ΠΗΓΗ: sport24

By