Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Είναι αυτό το iPhone 6;

Σε δύο μέρες (και κάτι), είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της Apple στην οποία η εταιρεία αναμένεται να δώσει όλες τις πληροφορίες γύρω από το επόμενο IPhone, όμως μια διαρροή έρχεται να μας δείξει για πρώτη φορά ένα λειτουργικό iPhone 6 και συγκεκριμένα το μοντέλο των 4.7 ιντσών.

Έτσι με φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύθηκαν στην κινεζική ιστοσελίδα cnbeta, βλέπουμε ένα από τα δύο καινούρια iPhone που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει η Apple, αυτό με οθόνη διαστάσεων 4.7 ιντσών, δίπλα σε ένα iPhone 5s. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, αυτές έρχονται σε πλήρη αρμονία με προηγούμενες διαρροές, αναδεικνύοντας ένα πλήρη μεταλλικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος, με την κάμερα του iPhone 6 να προεξέχει ελάχιστα από το υπόλοιπο σασί.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το παρακάτω βίντεο στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα βλέπουμε για πρώτη φορά το iPhone 6 σε λειτουργία, με εγκατεστημένο το iOS 8.0. Από τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που διαρκεί το βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε μια έκτη σειρά εικονιδίων η οποία «χωράει» πλέον εξαιτίας της μεγαλύτερης οθόνης αλλά και ένα νέο εικονίδιο για την εφαρμογή του Passbook στο οποίο εμφανίζεται μια πιστωτική κάρτα η οποία πιθανότατα έχει σχέση με τη δυνατότητα πληρωμών που θα προσφέρει το νέο iPhone.

 

By