Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Είστε προδότες και κωλόπαιδα»

 Το ξέσπασμα του Μουρίνιο κατά των παικτών της Ρεάλ

mourinioΟ Ζοζέ Μουρίνιο είχε ένα άγριο ξέσπασμα κατά των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Απρίλιο του 2011 μετά από ένα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (1-1).

Αυτό αποκαλύπτεται στο βιβλίο  «The Special One» του οποίου αποσπάσματα δημοσιεύουν οι  Times του Λονδίνου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ξέσπασμα αφορούσε το γεγονός ότι είχαν διαρεύσει στον Τύπο οι επιλογές του Μουρίνιο για την αρχική ενδεκάδα. Ο πορτογάλος τεχνικός, είδε στην ηλεκτρονική έκδοση της Marca να δημοσιεύεται η ενδεκάδα με τον Πέπε στη μεσαία γραμμή, μαζί με τους Κεντίρα και Τσάμπι Αλόνσο.

Το ματς τέλειωσε 1-1 και όταν πήγαν στα αποδυτήρια, ο Μουρίνιο έξαλλος άρχισε να κατηγορεί τους παίκτες της Βασίλισσας αποκαλώντας τους «προδότες» και «κωλόπαιδα».

«Σας ζήτησα να μην μιλήσετε σε κανέναν για τις επιλογές της ομάδας, αλλά εσείς με προδώσατε», έλεγε ο Μουρίνιο. Κάποιοι παίκτες τον αγνόησαν, όπως ο Κασίγιας που πήγε για μπάνιο, ενώ ο Μουρίνιο πέταξε στον τοίχο ένα μπουκάλι Red Bull. Στο τέλος, είπε στους παίκτες ότι θα μιλήσει στον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ, προκειμένου να βρεθεί ο προδότης.

By