Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ και κατά τον Καμμένο

Οι δηλώσεις Τζιτζικώστα φέρνουν σύννεφα στη συγκυβέρνηση και σε αμηχανία την «επίσημη» Ν.Δ

Panos Kammenos

Σε δύσκολη θέση έχει έλθει η «επίσημη» Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος υπερασπίστηκε την απόφαση του να καλέσει τη Χρυσή Αυγή στην παρέλαση επικαλούμενος ότι και το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να θεωρηθεί… εγκληματική οργάνωση λόγω Άκη Τσοχατζόπουλου.

Και αυτό καθώς Μαξίμου και Συγγρού έχουν όχι μόνο να αντιμετωπίσουν την οργή του κυβερνητικού εταίρου για τη στάση του νεαρού γαλάζιου αυτοδιοικητικού στελέχους, αλλά και το…. άνοιγμα του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην «πατριωτική βάση της Ν.Δ», η οποία δεν έχει χωνέψει τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και την κάλυψη που παρέχεται ως συνέπεια στον κυβερνητικό εταίρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από προχθές, που οι δηλώσεις του κ.Τζιτζικώστα έλαβαν διαστάσεις με αποτέλεσμα την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και το «άδειασμα» από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου,στη Συγγρού έφθαναν… μηνύματα υποστήριξης στον περιφερειάρχη από δυσαρεστημένους γαλάζιους.

Τη δυσαρέσκεια αυτή έσπευσε να εκμεταλλευτεί προς άγραν ψήφων ο κ.Καμμένος, σε συνέντευξη του το βράδυ της Δευτέρας στο  Star.

«Εγώ δεν διαφωνώ πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας: «Δεν είναι μόνο ο Τσοζατζόπουλος, είναι ο Τσουκάτος, ο κύριος Μαντέλης, όπως ο κύριος Παπαντωνίου… Γιατί τους καλύπτανε;». Υποστήριξε επίσης ότι: «Η ΝΔ προστατεύει τον Βαγγέλη Βενιζέλο όπως προστάτεψε τον Γιώργο Παπανδρέου για την εξεταστική για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο.Η ΝΔ είναι ο σύντροφος του ΠΑΣΟΚ.»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος αποκάλεσε τον κ.Καμμένο συνήγορο της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 την Τρίτη, χαρακτηρίζοντας τη στάση του απαράδεκτη. Αλλά και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Κουρλέτης διαφώνησε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, σχολιάζοντας ότι προφανώς δεν είναι εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By