Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της Εθνικής

Εκτός διαπραγμάτευσης θα τεθεί για τέσσερις ημέρες η μετοχή.

ethnikitrapezaΕνέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Εθνικής Τράπεζας η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ως περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ορίστηκε η περίοδος από 30 Μαΐου 2013 έως και 13 Ιουνίου 2013, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος για την ΑΜΚ στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. ορίστηκε η περίοδος από την 30η Μαΐου 2013 έως και την 7η Ιουνίου 2013.

Επίσης, εκτός διαπραγμάτευσης θα τεθεί για τέσσερις ημέρες, από την Παρασκευή 24 Μαΐου έως και την Τετάρτη 29 Μαΐου, η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας.

Ειδικότερα:

α) για τη δημόσια προσφορά μετοχών της με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και για την εισαγωγή των νέων μετοχών στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και

β) για την εισαγωγή των παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσεως κοινών μετοχών μετά ψήφου (warrants) της τράπεζας στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Επίσης, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε αίτημα της ««COCA-COLA HBC AG» το οποίο αφορά την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των υπολοίπων μετοχών της εταιρίας «COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ A.Ε.» καθώς και το αίτημα της «P&P Water Holdings (Greece) Α.Ε.» το οποίο αφορά την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των υπολοίπων μετοχών της «EURODRIP Α.Ε.»

By