Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκμεταλλευτείτε και εσείς τη «Μαύρη Παρασκευή»

Και οι Έλληνες μπορούν να εκμεταλλευτούν τον «πανζουρλισμό» στις ΗΠΑ

article-2237432-16280406000005DC-405_634x405

Η εικόνα έκστασης που βλέπουμε κάθε χρόνο στις ΗΠΑ λόγω των εκπτώσεων της «Μαύρης Παρασκευής» (η μέρα που ακολουθεί τη μέρα των Ευχαριστιών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού) μπορεί να αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία και για τους καταναλωτές άλλων χωρών, καθώς μέσω των online παραγγελιών μπορούν να εκμεταλλευτούν τις εκπτώσεις που αγγίζουν και το 70% στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού –στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η «ναυαρχίδα» του χώρου Amazon- επεκτείνουν τη διάρκεια των εκπτώσεων για όλη την εβδομάδα. Και, καθώς, ειδικά στο Amazon, οι προσφορές αφορούν και το βρετανικό κατάστημα, οι αγοραστές μπορούν και έκπτωση να έχουν αλλά και τον κίνδυνο του τελωνείου να αποφύγουν.

Μάλιστα, σε σχέση με το παρελθόν, η γκάμα των e-καταστημάτων που κάνουν εκπτώσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχει αυξηθεί κατακόρυφα, προσφέροντας στους εν δυνάμει πελάτες επιλογές από σε ολόκληρο το φάσμα του λιανεμπορίου.

Παράλληλα, ειδικά για τη συγκεκριμένη περίοδο των εκπτώσεων, τα e-καταστήματα έχουν βελτιώσει τον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων. Ενώ μέχρι ο πελάτης έβλεπε στην καλύτερη των περιπτώσεων μια απλή εικόνα των προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά, τώρα υπάρχουν τρισδιάστατες απεικονίσεις, βίντεο, ακόμα και σχόλια άλλων χρηστών για το κάθε είδος.

Απλά πρέπει να θυμάστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By