Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ελεύθεροι με όρους οι κατηγορούμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ

 Ανακρίτρια και εισαγγελέας, επέβαλαν και στους τέσσερις κατηγορούμενους τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα

????-e???`? ??`??.(EUROKINISSI-??S ?????

Ελεύθεροι, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι τέσσερις κατηγορούμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Ελληνικό. Ανακρίτρια και εισαγγελέας, επέβαλαν και στους τέσσερις κατηγορούμενους τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα. Στον Έλληνα, αντιπρόσωπο της ιδιοκτήτριας εταιρίας και στον Ιταλό διαχειριστή των παιχνιδιών του πάρκου επιβλήθηκε, επιπλέον, χρηματική εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ στον καθένα.

Πριν ξεκινήσουν οι απολογίες των τεσσάρων κατηγορουμένων η ανακρίτρια έλαβε κατάθεση από τον υπεύθυνο της ελεγκτικής -για τα παιχνίδια- εταιρίας TUV. Ο μάρτυρας, φέρεται να υποστήριξε, ότι δεν έχουν ελεγχθεί τα μηχανήματα στο πάρκο στο Ελληνικό και ότι επίσης «όλες οι εκθέσεις επιθεώρησης που είχαμε εκδώσει ήταν για άλλες εγκαταστάσεις και έχουν λήξει».

By