Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εμπλοκή αστυνομικών στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Ο μάρτυρας φέρεται να κατονόμασε συγκεκριμένο αστυνομικό που υπηρετεί στα ΜΑΤ

χρυση αυγη

Άντρες της ελληνικής αστυνομίας εμπλέκει στην κατάθεση του για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής,  ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Ηλίας Σταύρου.

Κατά τη συμπληρωματική κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας φέρεται να κατονόμασε συγκεκριμένο αστυνομικό που υπηρετεί στα ΜΑΤ στην Αθήνα, ο οποίος, όπως λέει, έγινε αποδέκτης των καταγγελιών του ότι δεχόταν απειλές χωρίς να κάνει τίποτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ηλία Σταύρου, ο συγκεκριμένος αστυνομικός όχι μόνο δεν τον βοήθησε, αλλά τον αποθάρρυνε να στραφεί στις Αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Ηλία Σταύρου να φωτογράφισε και άλλους αστυνομικούς, λέγοντας ότι και εκείνοι γνώριζαν για τις απειλές, καλώντας τους να εισφέρουν στην ανάκριση.

Απολογείται αύριο Τετάρτη η 

Μετά την απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης των ανακριτριών που είχεΕλένη Ζαρούλια καταθέσει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, με το σκεπτικό ότι «ασκήθηκε καταχρηστικά με στόχο την παρέλκυση της ανάκρισης», αύριο Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί η Ελένη Ζαρούλια και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης.

By