Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εμφύλιος στους ΑΝΕΛ – Η Ξουλίδου αποκαλύπτει ότι της προσέφεραν 3 εκ. ευρώ και ότι τα πήρε ο Μελάς

Μελάς: Θα κάνω μηνύσεις – Δεν με δωροδόκησαν

anel

Μία δήλωση «βόμβα»έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προσκεκλημένος στην εκπομπή του SBC, «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ», όπου αποκάλυψε ότι προσφέρθηκαν 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτή του κόμματός του προκειμένου να αποχωρήσει από την παράταξη.

Ο κος Καμμένος δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη τρείς μήνες πριν και παρά το ότι έγιναν προσπάθειες μέσω του τμήματος εκβιαστών της αστυνομίας να «εγκλωβιστεί» ο υπαίτιος, αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς διαρκώς άλλαζε τα ραντεβού που έδινε.

Όπως τόνισε, ο εν λόγω βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δεν ενέδωσε και αμέσως ενημέρωσε την Κ.Ο. του κόμματος. Ο κος Καμμένος έκανε – μεταξύ άλλων – λόγο για αφόρητες πιέσεις που δέχεται η παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ξουλίδου: Εγώ είμαι η βουλευτής που της πρότειναν λεφτά για να ψηφίσω για ΠτΔ

Μετά τις αποκαλύψεις-βόμβα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ότι αποπειράθηκαν να χρηματίσουν βουλευτή του κόμματός του, με απώτερο σκοπό να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στην εκπομπή του Blue Sky, προέβη σε αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η κ. Ξουλίδου κατήγγειλε ότι «γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της».

Πρόσθεσε η ίδια: «Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».

Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου. Στην ίδια εκπομπή παρενέβη τόσο ο κ. Μελάς όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Μελάς: Θα κάνω μηνύσεις – Δεν με δωροδόκησαν

Παρεμβαίνοντας στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky ο Παναγιώτης Μελάς έκανε λόγο για κακοήθειες, αισχρότητες και συκοφαντίες και απείλησε να κάνει μηνύσεις.

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Ξουλίδου δεσμεύθηκε να του στείλει το email όπου φαίνεται το όνομα του γαλάζιου στελέχους που τον κατηγορεί.

By