Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ενοχή Ψωμιάδη προτείνει η Εισαγγελέας

Βαριές ποινές για 7 από τους 11 κατηγορουμένους για τα στημένα παιχνίδια

psomiadis1Την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη και άλλων έξι προσώπων από τους συνολικά 11 κατηγορούμενους για την υπόθεση των στημένων αγώνων εισηγήθηκε η εισαγγελέας Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Ειδικότερα για τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Μ.Ψωμιάδη, πρότεινε την ενοχή του για δωροδοκία- δωροληψία κατ” εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα εκβιασμού σε βαθμό κακουργήματος. Ωστόσο ζήτησε να αθωωθεί γα τη ν κατηγορία της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς και για το ματς Καβάλα-Ηλυσιακός.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους κατηγορούμενους εισηγήθηκε τα εξής:

Για τον Γιάννη Παπακώστα πρότεινε την ενοχή για τα αδικήματα της δωροδοκίας και δωροληψίας, αλλά την αθώωση για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και για παράνομο στοιχηματισμό.

Για τον Κωνσταντίνο Ριαβόγλου πρότεινε την ενοχή για όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείτο, δηλαδή για δωροδοκία και δωροληψία κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράνομο στοιχηματισμό.

Για τον Θωμά Μητρόπουλο εισηγήθηκε την ενοχή του για δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση και την αθώωσή του για δωροληψία και παράνομο στοιχηματισμό.

Για τον Γιώργο Χριστοβασίλη πρότεινε την ενοχή του για δωροδοκία και δωροληψία κατ’ εξακολούθηση και την αθώωσή του για παράνομο στοιχηματισμό.

Για τον Διονύση Κωτούλα εισηγήθηκε την ενοχή του για δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση και την αθώωσή του για παράνομο στοιχηματισμό.

Για τον Περικλή Αμανατίδη πρότεινε ενοχή για δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση και την αθώωσή του για παράνομο στοιχηματισμό.

Αντίθετα, για τους Σταύρο Ψωμιάδη, Βαγγέλη Αγγελή, Δημήτρη Δημητρίου και Γιώργο Χαβενετίδη πρότεινε την αθώωσή τους για όλες τις πράξεις.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By