Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εξέδιδε 17χρονη σε 73χρονο και βιντεοσκοπούσε τις συνευρέσεις τους

Σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες, μεταξύ των άλλων, της μαστροπείας και της παιδικής πορνογραφίας

porneia

39χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 17χρονη σε 73χρονο συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα πέραν του ότι εξανάγκαζε την 17χρονη να έχει ερωτικές επαφές με τον 73χρονο βιντεοσκοπούσε τις επαφές τους. Μαζί με την γυναίκα συνελήφθη και ο 73χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία η οποία αφορά κατά περίπτωση, τις κατηγορίες της μαστροπείας, της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας και της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, ενώ αμφότεροι αντιμετωπίζουν την πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων.

Όπως προέκυψε, η 39χρονη υποχρέωσε δις τη 17χρονη -την οποία γνώριζε από το φιλικό της περιβάλλον- να συνευρεθεί ερωτικά, έναντι αμοιβής, με τον 73χρονο που ήταν γείτονας της πρώτης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, μία φορά συνευρέθηκαν σε εξοχική κατοικία του ηλικιωμένου στην Κατερίνη και τη δεύτερη στις εγκαταστάσεις πρώην επιχείρησης του 73χρονου. Και στις δύο περιπτώσεις οι σεξουαλικές πράξεις βιντεοσκοπούνταν από την 39χρονη, η οποία έβγαζε και φωτογραφίες.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του συλληφθέντα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στον πρώην χώρο εργασίας του και στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα ψηφιακοί δίσκοι, κάποιοι από τους οποίους περιείχαν το υλικό που είχε καταγράψει η 39χρονη, όπως επίσης βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, πέντε έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού, εννέα βιντεοκασέτες, τρεις φωτογραφικές μηχανές, μία βιντεοκάμερα κι ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 39χρονης, στην ίδια περιοχή, κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για ψηφιακή ανάλυση και πραγματογνωμοσύνη. Η ανήλικη κοπέλα υποστηρίζεται ψυχολογικά από Ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

By