Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εξαρθρώθηκε ομάδα της διεθνούς συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» (+ video)

Οι τρεις συλληφθέντες είναι Σέρβοι υπήκοοι και μαζί με ένα ακόμα άτομο που διαφεύγει, αποτελούσαν ομάδα, που έχει διαπράξει περισσότερες από 30 διαρρήξεις κοσμηματοπωλείων στην Αττική

fosphotos.com | Angeliki Panagiotou
fosphotos.com | Angeliki Panagiotou

Τρία μέλη της περιβόητης συμμορίας Σέρβων, «Ροζ  Πάνθηρες», που θεωρείται ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των διωκτικών Αρχών διεθνώς, για κλοπές τεράστιας αξίας, κοσμημάτων και έργων τέχνης, έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας Αττικής.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι Σέρβοι υπήκοοι και μαζί με ένα ακόμα άτομο που διαφεύγει, αποτελούσαν ομάδα, που έχει διαπράξει περισσότερες από 30 διαρρήξεις κοσμηματοπωλείων στην Αττική, με λεία που ξεπερνάει τα 550.000 ευρώ, καθώς και κλοπές αυτοκινήτων.

Οι δράστες εισέβαλαν στα κοσμηματοπωλεία γκρεμίζοντας τις βιτρίνες με κλεμμένα αυτοκίνητα, άρπαζαν ταχύτατα τα κοσμήματα από τις προθήκες και διέφευγαν με άλλα οχήματα.

Επιπλέον εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ υπόθεση απάτης σε βάρος του δημοσίου από εταιρεία ανακύκλωσης η οποία ενέχεται σε πλήθος φορολογικών και άλλων ποινικών παραβάσεων.Ανακοινώσεις και για τις δύο υποθέσεις αναμένονται το μεσημέρι από την ΕΛΑΣ.

By