Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επέστρεψε και επίσημα ο Μπατίστ

Στον Παναθηναϊκό θα κλείσει την καριέρα του ο Αμερικάνος σέντερ.

batisteΤα πράσινα θα φορέσει ξανά, μετά από το διάλειμμα ενός έτους, ο Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικάνος σέντερ, συμφώνησε με τους «πράσινους» για συμβόλαιο ενός έτους, το οποίο μάλιστα θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του.

Κάτι που αποτελούσε επιθυμία και του ίδιου. Προς επιβεβαίωση και μόνο, αξίζει να επισημάνουμε πως ο «μπουλντόζας» είχε προτάσεις από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, με απολαβές που ξεπερνούσαν τις 500.000 ευρώ.

Ωστόσο, διάλεξε τον Παναθηναϊκό από τον οποίο θα λαμβάνει περίπου 300.000 και θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται ο Μπατίστ, δήλωσε: «Είναι αυτό που ήθελα! Μόλις έκλεισε η περσινή αγωνιστική περίοδος σκέφτηκα τι ήταν αυτό που ήθελα περισσότερο, τι ήθελα να κάνω, τι φανέλα θα ήθελα να φοράω όταν αποσυρθώ από την ενεργό δράση, καθώς η καριέρα μου φτάνει στο τέλος της.

Δεν ήθελα να ακούσω τίποτα άλλο και για καμία άλλη ομάδα. Ήθελα να γυρίσω στην Αθήνα, στον Παναθηναϊκό. Για μένα ήταν τελειωμένη υπόθεση όταν είδα ότι υπάρχει το ενδιαφέρον και από την πλευρά της ομάδας. Με το «καλημέρα» δώσαμε τα χέρια.

Και απλά είμαι χαρούμενος που η πόρτα του Παναθηναϊκού ήταν ανοιχτή για μένα. Δεν είναι πάντα εύκολο να μπορέσεις να επιστρέψεις. Ο Παναθηναϊκός, η Αθήνα είναι το σπίτι μου και επιστρέφω σε αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ,πολύ χαρούμενος και ευγνώμων! Ανυπομονώ να γυρίσω

 

By