Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επέστρεψε «σπίτι» του ο Φώτσης

Ο «Batman» ξεκινάει την 4 θητεία του στον Παναθηναϊκό, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Αρμάνι Μιλάνο.

fotsisΠαίκτης του «τριφυλλιού» είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τρίτης, ο Αντώνης Φώτσης.

Οι «πράσινοι» κατά την διάρκεια της σεζόν προσπάθησαν 2 φορές να τον ντύσουν για 4η φορά στα… πράσινα, ωστόσο οι αξιώσεις της Αρμάνι έβαζαν εμπόδια στην επιστροφή του.

Έτσι, αναγκάστηκαν να περιμένουν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Ιταλική ομάδα και τώρα που αυτό έγινε ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Ο ίδιος ο παίκτης, που αυτή την περίοδο περνά το τελευταίο τμήμα των διακοπών του, πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας,  δήλωσε χαρούμενος: «Χαίρομαι πραγματικά που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι ιδιαίτερο, γιατί δεν νιώθω ότι επιστρέφω σε μια ομάδα, αλλά στην οικογένειά μου. Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου».

Όσο για τους στόχους του; «Αυτό που θέλω είναι να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Σε όλες τις διοργανώσεις. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πράξη… Γιατί αυτό μετράει στο τέλος και όχι τα λόγια: Ο απολογισμός στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και όχι οι δηλώσεις».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By