Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίθεση Ντινόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την καταγγελία του Νίκου Βούτση ότι η ΝΔ συνήψε το 2013 δάνειο

ntinopoulos

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος στη Βουλή με αφορμή την καταγγελία του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση ότι η ΝΔ συνήψε το 2013 δάνειο ύψους 14,7 εκατ. ευρώ, «ανεβάζοντας» τον δανεισμό της στα 160 εκατ. ευρώ.

«Συνεχίζετε και μέσα στη Βουλή την λασπολογία που ξεκινήσατε πριν από λίγες μέρες με αγορεύσει επιπέδου επαρχιακού Ειρηνοδικείου. Όλα αυτά είναι σύνδρομα και αν δεν απαλλαγείτε από αυτά προκοπή δεν θα δείτε», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο νομοσχέδιο για την χρηματοδότηση των κομμάτων.

«Αυτά ξεκίνησαν από τον αρχηγό σας όταν προσπάθησε στην συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης να προκαλέσει ένα ωμό εκβιασμό εκλεγμένων αντιπροσώπων του ελληνικού λαού», σημείωσε ακόμη ο κ. Ντινόπουλος κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει «έμφυτο λαϊκισμό και διάθεση λασπολογίας».

«Προσπαθείτε να εκβιάσετε συναδέλφους σας με τον πιο δόλιο και υποκριτικό τρόπο», ανέφερε ο υπουργός και συμπλήρωσε: «Τους λέτε «μην ψηφίσετε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί θα σας κολλήσουμε τη ρετσινιά ότι τα πιάνετε». Τέτοιοι είστε, εκβιαστές. Έχετε το σύνδρομο του κουμπαρά».

«Καταφεύγετε σε ωμό εκβιασμό», υπογράμμισε επίσης και υποστήριξε ότι «η κοινωνία θα σας δώσει την απάντηση που σας πρέπει και κυρίως θα τιμωρήσει την αλαζονεία σας».

By