Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίθεση Ολυμπιακού σε Μελισσανίδη

«Το μόνο πράγμα που μπορεί να «αρπάξει» είναι τα σκουπίδια μας…»

olympiakos-simea-simaΣφοδρή επίθεση στον Δημήτρη Μελισσανίδη εξαπολύει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τα περί «αρπαγής» του εμπορικού διευθυντή του συλλόγου από την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διευκρινίζεται σήμερα ότι, τα όσα ειπώθηκαν για την υποτιθέμενη «αρπαγή» του εμπορικου διευθυντή της ομάδας του Πειραιά, αποτελούν επίσημη θέση της ΠΑΕ.

Η επίσημη θέση είναι η εξής:

«Μόνο τα σκουπίδια μας…»

«Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε μια ακόμα κακοστημένη φαρσοκωμωδία με εμπνευστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη που φαίνεται ότι είναι κολλημένος στη λογική του «σαλταδόρου» και του σαλτιμπάγκου, που είχε και έχει σε όλη την πορεία της ζωής του».

«Μια πορεία που είχε στάσεις σε φυλακές, σε δικαστήρια και είναι… διανθισμένη με εκβιασμούς, με λαθρεμπόριο, δωροδοκίες, συνεχείς απειλές κατά της ζωής ανθρώπων, ξυλοδαρμούς, πυροβολισμούς».

«Αυτή τη φορά και ο ίδιος ο κύριος Μελισσανίδης (τον οποίο δε βοηθούν ούτε ο χαρακτήρας του ούτε η μόρφωσή του) και οι τριγύρω του, ξεπέρασαν και τα όρια της γελοιότητας, αφού παρουσιάζουν ως σπουδαία «μεταγραφή» και «αρπαγή» απο τον Ολυμπιακό, την συνεργασία τους με ένα πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο είχε απολυθεί και αποζημιωθεί απο τις 21 Ιανουαρίου!».

«Το μόνο πράγμα που μπορεί να «αρπάξει» από τον Ολυμπιακό ο κύριος Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, είναι τα σκουπίδια από τους κάδους που βρίσκονται έξω απο τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έξω απο το Καραϊσκάκη…».

By