Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίθεση Τζάκρη σε Στουρνάρα

«Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλους φόρους»

TzakriΣφοδρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη.

Με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η κ. Τζάκρη, μιλώντας στο Σκάι, χαρακτήρισε ως αρχιτέκτονα του πολιτικού σχεδιασμού με φόρους μέχρι θανάτου το Γιάννη Στουρνάρα με εντολοδόχο του τον κ. Σαμαρά. «Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλους φόρους, έχουν εξαντλήσει τη φοροδοτική τους ικανότητα» τόνισε.

Από την πλευρά της, η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα ανέφερε ότι το πρόβλημα της ανεργίας είναι το πιο δραματικό που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, καθώς η κρίση εστιάζει πάντοτε στις πιο αδύναμες ομάδες. Πρόσθεσε ότι για τους καθηγητές (που απέφυγαν την κινητικότητα) η συμφωνία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. «Το θέμα της εστίασης πρέπει επίσης να λυθεί, αλλά η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι διαρκής» σημείωσε.

Με τη σειρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος έκανε λόγο για διάλυση, κατάπτωση και κοινωνική ερημοποίηση της χώρας. «Αν δεν ήταν τραγική κατάσταση θα γελούσαμε με αυτό το απαίσιο θέατρο. Επιλογή μας είναι μόνο μια: Η επιβίωση της χώρας» σημείωσε.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά χαρακτήρισε το φορολογικό νομοσχέδιο ως έκτρωμα που φέρνει επιδρομή και άλλων φόρων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By