Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επαφές στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τη ΔΕΗ

Ώστε να αναζητηθούν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θέτουν πολίτες και φορείς σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

pasok-grafeia-ippokratous

Το ζήτημα της ΔΕΗ θα θέσει τη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ, σε συνάντηση μεταξύ στελεχών του και στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου, σύμφωνα με απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης, ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κ. Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθ.  Ζερβός και από το ΠΑΣΟΚ οι Π.Ρήγας, Χρ. Πρωτόπαππας και Δ. Καρύδης.

Η συζήτηση κινήθηκε στο πνεύμα των οδηγιών του Ευ. Βενιζέλου στην πρόσφατη σύσκεψη κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, σύμφωνα με τις οποίες όλα τα θέματα βρίσκονται στο τραπέζι, με οργανωμένο τρόπο, αλλά κανένα δεν αντιμετωπίζεται χαλαρά και εκτός δεσμεύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την συνάντηση με στελέχη του Μαξίμου και τους συναρμόδιους υπουργούς, ώστε να αναζητηθούν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θέτουν πολίτες και φορείς σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζεται ότι πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, που θα αφορά στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας προς όφελος της ελληνικής οικονομίας αλλά και την προστασία και στήριξη των καταναλωτών.

By