Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επεισοδιακή επίσκεψη του Μ. Βορίδη στην Καβάλα (Video)

Ζημιές προκλήθηκαν από ομάδα εργαζομένων στην Kavala oil. Φώναζαν «πάρε το Μνημόνιο και φύγε από εδώ…».

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

Εργαζόμενοι της Kavala oil προκάλεσαν επεισόδια το απόγευμα της Παρασκευής στην Καβάλα, οι οποίοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και μπήκανε στην αίθουσα, όπου θα έδινε συνέντευξη τύπου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

Οι συγκεντρωμένοι εισήλθαν στο ξενοδοχείο , όπου προκάλεσαν υλικές ζημιές, καθώς έσπασαν τη τζαμαρία στην είσοδο και πέταξαν μπογιά. Στη συνέχεια ανέβηκαν στο χώρο της συνέντευξης και αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες.

Σημειώνεται ότι η αντίδραση των εργαζομένων της εταιρείας σχετίζεται με την ψήφιση από την Βουλή της νέας τροποποιητικής σύμβασης για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για άλλα 25 χρόνια. Η νέα σύμβαση που θα ψηφιστεί θα αντικαταστήσει τη σύμβαση του 1999.

 

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Ευθυμιάδης, σε δήλωσή του τόνισε «οι εργαζόμενοι ήρθαν αποφασισμένοι στο ξενοδοχείο για να προκαλέσουν επεισόδια. Εμείς είχαμε την επιθυμία να κάνουμε διάλογο μαζί τους αλλά δυστυχώς δεν μας έδωσαν κανένα περιθώριο. Εκφράζω την λύπη μου γι” αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα».

 

By