Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει στο… πατρικό του το ΠΑΣΟΚ

Τα νέα οικονομικά δεδομένα του κόμματος, ενδεχομένως να το «αναγκάσουν» να επιστρέψει στα παλιά γραφεία.

pasok grafeia
© FOSPHOTOS Philippos Messinis

Το υψηλό ενοίκιο των νέων γραφείων στην Ιπποκράτους, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, κάνουν τα στελέχη του κόμματος να σκέφτονται επιστροφή στα παλιά γραφεία, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.

Η κρατική επιχορήγηση έχει «ακολουθήσει» τα εκλογικά ποσοστά, φτάνοντας από τα 22 εκατ. περίπου στα 2,5 εκατ., μεγάλο μέρος των οποίων πάει στις τράπεζες για την αποπληρωμή των δανείων, ενώ οι υπάλληλοι του κόμματος έχουν κληθεί να υπογράψουν συμβάσεις για εκ περιτροπής απασχόληση λίγων ημερών.

Από την άλλη, αν γίνει η επιστροφή των γραφείων του κόμματος στην προηγούμενη «βάση», θα εξοικονομηθούν αρκετές χιλιάδες ευρώ, καθώς από το τίμημα των 35.000 ευρώ που κοστίζει η… Ιπποκράτους στο ΠΑΣΟΚ, το ενοίκιο θα πέσει στις 5.000 ευρώ.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης φέρεται να έχει ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα του κόμματος τόσο τον πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο, όσο και τον νέο γενικό γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη και οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν άμεσα.

By