Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιχείρηση της αστυνομίας για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, η οποία έγινε ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθησαν 13 άτομα στην Πάτρα, δύο στην Αττική και ένας στην Ρόδο, ενώ οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 21 έως 39 ετών

astynomia 2

 

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών στην Πάτρα, την Αττική και την Ρόδο για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οπαδικής βίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, η οποία έγινε ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθησαν 13 άτομα στην Πάτρα, δύο στην Αττική και ένας στην Ρόδο, ενώ οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 21 έως 39 ετών.

Επίσης, έγιναν 11 έρευνες σε σπίτια και στέκια οπαδών, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ξύλινα ρόπαλα, κράνη, στιλέτα, συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων, κροτίδες και μικροποσότητες κοκαΐνης και χασίς.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της συγκρότησης συμμορίας, με σκοπό τη διάπραξη εμπρησμών, σωματικών βλαβών και διακεκριμένων φθορών, παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας, για ναρκωτικά και για παράνομη οπλοκατοχή.

By