Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εσένα… τι κάνει την ημέρα σου ξεχωριστή;

Οι Έλληνες θέλουν χειρονομίες αγάπης, αγαπημένους φίλους και… οδοντόκρεμα! Δείτε τι απαντούν Ζέτα Μακρυπούλια, Κατερίνα Λέχου και Βίκυ Σταυροπούλου

zeta makrypouliaΗ P&G διεξήγαγε έρευνα και αποκαλύπτει την «καθημερινή ζωή» των Ελλήνων, ενώ ταυτόχρονα καταδεικνύει πώς τα «φαινομενικά μικρά,  συνηθισμένα πράγματα αλλά και προϊόντα προσφέρουν μια καλύτερη καθημερινότητα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι παρότι οι Έλληνες περνούν καθημερινά πολύ χρόνο στον υπολογιστή τους και την τηλεόραση, αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ο χρόνος που αφιερώνουν στην φροντίδα του εαυτού τους, αλλά και στην επικοινωνία και επαφή με τα άλλα μέλη της οικογένειάς τους.lehou

Μολονότι οι περισσότεροι είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή τους και θεωρούν ότι η ικανοποίηση αυτή πηγάζει από απλά καθημερινά  πράγματα, τρεις στους πέντε (57%) θα ήθελαν να συμβούν κάποιες αλλαγές. Για τους περισσότερους από τους μισούς Έλληνες, η μέρα τους μπορεί να αλλάξει από «απλή» σε «καλή» με μια μικρή χειρονομία αγάπης από κάποιο φίλο ή αγαπημένο, όπως  μια απρόσμενη αγκαλιά. Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν έναν «επιστήθιο φίλο» κάποιον που τους φτιάχνει τη διάθεση και τους αναπτερώνει το ηθικό και συμφωνούν ότι χωρίς αυτούς η ζωή θα ήταν πιο δύσκολη. Πέραν της ανθρώπινης επαφής που είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα τους, σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης τα προϊόντα και οι συσκευές που τους διευκολύνουν και τους εξοικονομούν χρόνο. Στην ερώτηση «ποιά προϊόντα δεν θα μπορούσες να αποχωριστείς», ένας στους τρεις δήλωσε ότι δε θα μπορούσε να ζήσει χωρίς οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα, ενώ ένας στους τέσσερις δε θα μπορούσε να ζήσει χωρίς τα αγαπημένα του προϊόντα καθαρισμού.

Πως περνάνε την καθημερινότητά τους οι επώνυμοι;

Τα μικρά, καθημερινά πράγματα που κάνουν τη διαφορά στη ζωή τους μας αποκαλύπτουν επώνυμοι και μη Έλληνες. Δείτε πως βλέπουν την καθημερινότητα και τι είναι αυτό το ξεχωριστό για τον καθένα που τη γεμίζει, την ομορφαίνει και τη κάνει ακόμη καλύτερη. Καθημερινοί άνθρωποι αλλά και γνωστοί σ’ όλους μας όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, Κατερίνα Λέχου, Βίκυ Σταυροπούλου και πολλοί άλλοι  μοιράζονται τις δικές τους στιγμές που κάνουν την μέρα τους ξεχωριστή.

 

Οπως τονίζει η P&G, η εταιρεία πίσω από προϊόντα όπως η Gillette®, το Ariel®, το Pantene®, το Fairy®, η Always®, και τα Pampers®, η έννοια της δύναμης των μικρών πραγμάτων στην καθημερινότητά μας έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς τα προϊόντα της τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι σε όλη τους τη ζωή, κάνοντας την κάθε μέρα τους λίγο καλύτερη.

By