Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: παραχωρεί αύριο Συνέντευξη Τύπου

Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να αναφερθεί και στην κόντρα που ανέκυψε με τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο

FOS PHOTOS Παναγιώτης Τζάμαρος
FOS PHOTOS Παναγιώτης Τζάμαρος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ώρα που η Τρόικα εμφανίζεται να πιέζει την ελληνική κυβέρνηση για την επιβολή νέων μέτρων, ο υπουργός των Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος προγραμματίζει συνέντευξη τύπου για να απαντήσει στους δανειστές γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποδεχθεί την απαίτησή τους.

Η συνέντευξη του κ. Βενιζέλου θα δοθεί αύριο στη μία το μεσημέρι, στο υπουργείο Εξωτερικών. Σήμερα, ο υπουργός των Εξωτερικών βρίσκεται στο Λουξεμβούργο όπου συμμετέχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να αναφερθεί και στην κόντρα που ανέκυψε με τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο μετά την πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει Εξεταστική Επιτροπή για τα γερμανικά υποβρύχια και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Κι αυτό από την αντιπαράθεση των κυρίων Βενιζέλου και Αβραμόπουλου τέθηκε εκ των πραγμάτων ζήτημα λειτουργίας της κυβέρνησης, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ οριστικοποιούν την προγραμματική συμφωνία που θα περιγράφει την πολιτική που ασκείται από την κυβέρνηση Σαμαρά.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By