Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εφιάλτης στην κουζίνα της… Βουλής!

Πως ο Γιάννης Δημαράς έκανε τον σεφ να σκίσει τα πτυχία του…

Independent Greeks National Conference  /  Ανεξάρτητοι Ελληνες Εθνική συνδιάσκεψηΈνα μυθικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στην κουζίνα της Βουλής, που έκανε τον σεφ να… τραβάει τα μαλλιά του!

Ο βουλευτής Β” Αθηνών Γιάννης Δημαράς ανέβηκε στον δεύτερο όροφο, στο εστιατόριο της Βουλής για να τσιμπήσει. Στον σερβιτόρο που έσπευσε να τον εξυπηρετήσει, κάνει μια απίστευτη παραγγελία:

«Θέλω μια γαριδομακαρονάδα» του λέει.

«Μάλιστα κύριε Γιάννη».

«Πρόσεξε όμως, θα βάλεις από κάτω τα μακαρόνια, από πάνω τις γαρίδες…».

«…»

«Και μετά θα βγάλεις τις γαρίδες από πάνω, θα αφήσεις τη σάλτσα και θα πετάξεις πάνω μια… παντσέτα χοιρινή!».

Ο σερβιτόρος μένει άφωνος και μεταφέρει την παραγγελία στο σεφ. Μετά από λίγιο γυρίζει και του λέει ότι αυτό που ζήτησε, δεν γίνεται. Ο Γιάννης Δημαράς σηκώνεται και πάει αυτοπροσώπως στην κουζίνα και αρχίζει ξανά να εξηγεί στο σεφ την… συνταγή της γαριδομακαρονάδας με… παντσέτα! «Με δεν μπορώ να το σερβίρω αυτό το πιάτο κύριε βουλευτά» αγωνίζεται να εξηγήσει ο δύσμοιρος σεφ. «Εμένε έτσι μ” αρέσει, κάν’το βε παιδί μου» του λέει ο Δημαράς και κάπου εκεί ο σεφ… υποχώρησε και του σερβίρισε το ιδιότροπο πιάτο.

Για επιδόρπιο δεν ξέρω αν ζήτησε γιαούρτι με μοσχοκάρυδο, τριμμένο πιπέρι και μια πρέζα σάλτσα μάνγκο… Πάντως, μια υποψηφιότητα για το «εφιάλτης στην κουζίνα» την έβαλε ο Γιάννης…

By