Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εφυγε από τη ζωή το 8χρονο κοριτσάκι που ένωσε εκατοντάδες ανθρώπους με μία ευχή

Συγκλονίζει η ιστορία της 8χρονης Ντελάνει Μπράουν από την Πενσυλβάνια, που έπασχε από λευχαιμία και έφυγε από τη ζωή το βράδυ των Χριστουγέννων, ωστόσο με μία Χριστουγεννιάτικη ευχή της κατάφερε να ενώσει εκατοντάδες ανθρώπους.

 

Το κοριτσάκι συγκίνησε το παγκόσμιο κοινό με την ψυχική του δύναμη και το θάρρος της δημιουργώντας μάλιστα ομάδα με φαν στο διαδίκτυο με hashtag «Team Laney».

 

Το κοριτσάκι που λάτρευε το χορό και τη μουσική διαγνώστηκε με σοβαρής μορφής λευχαιμία πριν από περίπου 7 μήνες και από τότε η ζωή της άλλαξε δραματικά. Ωστόσο η μικρή Ντελάνει δεν έχασε το κουράγιο της και συνέχισε να χαμογελάει και να είναι αισιόδοξη.

team-laney-facbeook-thank-you

Η ιστορία της έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν ζήτησε να γνωρίσει την Τέιλορ Σουίφτ και παρακάλεσε να έρθουν μερικοί άνθρωποι να της πουν τα κάλαντα τα Χριστούγεννα.

Την Παρασκευή, που ήταν και τα γενέθλια της Ντελάνει, το κοριτσάκι είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε βιντεοκλήση με το είδωλο της με την υπηρεσία FaceTime, ενώ η ευχή της να ακούσει τα κάλαντα έγινε ολόκληρη εκστρατεία στις ΗΠΑ, μαζεύοντας έξω από την πόρτα της 10.000 ανθρώπους το βράδυ του Σαββάτου.

[video_embed][/video_embed]

 

Σύμφωνα με το CNN, η ίδια η Ντελάνει ήταν πολύ αδύναμη για να σηκωθεί στο παράθυρο να τους δει, όμως έγραψε στο διαδίκτυο ότι «σας ακούω και σας αγαπώ» και ανέβασε μία φωτογραφία της με μάσκα οξυγόνου κάνοντας με τα χέρια της σήμα ότι είναι όλα οκ.

Ωστόσο η ιστορία της μικρής Ντελάνει δεν είχε αίσιο τέλος, αφού το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή το βράδυ των Χριστουγέννων όπως ανακοίνωσαν οι γονείς της στην επίσημη σελίδα στο διαδίκτυο: «Το αγγελούδι μας στη Γη κέρδισε ροζ φτερά αγγέλου στον ουρανό. Αφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι στο κρεβάτι της στις 3:10 περιτριγυρισμένη από όλη την οικογένεια και τους φίλους της. Μας λείπει ήδη τόσο πολύ»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By