Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ζεστός και βροχερός ο καιρός στην Ελλάδα

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες το απόγευμα στα βορειοανατολικά.

kalokairiΖεστός και συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός, αφού σήμερα Τετάρτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις σε όλη τη χώρα με σποραδικές βροχές και καταιγίδες το απόγευμα στα βορειοανατολικά.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κατά τόπους τα φαινόμενα μπορεί να είναι ισχυρά, σταδιακά όμως από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις που στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By